- 35%

Un conte doar pentru mine

Preț special 12,94 lei

Reducere 35%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 11.05.2021

SERIA „ JURNALUL DEBUTANTEI“ Trei tinere au jurat să încredințeze hârtiei primul lor sezon londonez – astfel apare Jurnalul debutantei… iar Londra nu va mai fi niciodată la fel. Dezamăgit și părăsit de logodnică, David Gray, conte de Ravenport, renunță la căutarea unei soții, singura lui dorință fiind să...

SERIA „ JURNALUL DEBUTANTEI“

Trei tinere au jurat să încredințeze hârtiei primul lor sezon londonez – astfel apare Jurnalul debutantei… iar Londra nu va mai fi niciodată la fel. Dezamăgit și părăsit de logodnică, David Gray, conte de Ravenport, renunță la căutarea unei soții, singura lui dorință fiind să renoveze conacul familiei, care se află într-o stare deplorabilă. Însă situația financiară nu tocmai bună îl obligă să accepte propunerea îndrăzneață a unei tinere frumoase și extrem de bogate de a se cunoaște mai bine în vederea unei căsătorii, și Gray o invită să petreacă o săptămână la moșia lui.

Domnișoara Fiona Hartley are nevoie disperată de zestrea pe care urmează să o primească după căsătorie pentru a opri un șantaj ce amenință să distrugă reputația surorii ei. Cum cel mai potrivit soț pare a fi chipeșul conte de Ravenport, ea îi propune o căsătorie de conveniență, spunându-i că își dorește cu ardoare un titlu nobiliar. Deși misiunea Fionei se dovedește extrem de dificilă, romantismul ei începe să topească inima de gheață a lui Gray, și curând amândoi se lasă pradă pasiunii. Dar termenul-limită se apropie, iar Fiona trebuie să plătească tăcerea celui care o amenință. Oare secretul ei va distruge dragostea nesperată sau destinul îi va uni pentru totdeauna?

 

Anna Bennett, care a scris și sub pseudonimul Anne Barton, a devenit un nume cunoscut în literatura de gen odată cu publicarea romanului Păcătoasa, care a fost distins cu premiul Golden Heart. Seria „Jurnalul debutantei“ s-a bucurat de același succes remarcabil în întreaga lume.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Mar 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-4979-9
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate