- 40%

- 40%

-40%

Un conte doar pentru mine

Autor: Anna Bennett
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
SERIA ÔÇ× JURNALUL DEBUTANTEIÔÇť Trei tinere au jurat s─â ├«ncredin╚Ťeze h├órtiei primul lor sezon londonez ÔÇô astfel apare Jurnalul debutanteiÔÇŽ iar Londra nu va mai fi niciodat─â la fel. Dezam─âgit ╚Öi p─âr─âsit de logodnic─â, David Gray, conte de Ravenport, renun╚Ť─â la c─âutarea unei so╚Ťii, singura lui dorin╚Ť─â fiind s─â...

SERIA ÔÇ× JURNALUL DEBUTANTEIÔÇť

Trei tinere au jurat s─â ├«ncredin╚Ťeze h├órtiei primul lor sezon londonez ÔÇô astfel apare Jurnalul debutanteiÔÇŽ iar Londra nu va mai fi niciodat─â la fel. Dezam─âgit ╚Öi p─âr─âsit de logodnic─â, David Gray, conte de Ravenport, renun╚Ť─â la c─âutarea unei so╚Ťii, singura lui dorin╚Ť─â fiind s─â renoveze conacul familiei, care se afl─â ├«ntr-o stare deplorabil─â. ├Äns─â situa╚Ťia financiar─â nu tocmai bun─â ├«l oblig─â s─â accepte propunerea ├«ndr─âznea╚Ť─â a unei tinere frumoase ╚Öi extrem de bogate de a se cunoa╚Öte mai bine ├«n vederea unei c─âs─âtorii, ╚Öi Gray o invit─â s─â petreac─â o s─âpt─âm├ón─â la mo╚Öia lui.

Domni╚Öoara Fiona Hartley are nevoie disperat─â de zestrea pe care urmeaz─â s─â o primeasc─â dup─â c─âs─âtorie pentru a opri un ╚Öantaj ce amenin╚Ť─â s─â distrug─â reputa╚Ťia surorii ei. Cum cel mai potrivit so╚Ť pare a fi chipe╚Öul conte de Ravenport, ea ├«i propune o c─âs─âtorie de convenien╚Ť─â, spun├óndu-i c─â ├«╚Öi dore╚Öte cu ardoare un titlu nobiliar. De╚Öi misiunea Fionei se dovede╚Öte extrem de dificil─â, romantismul ei ├«ncepe s─â topeasc─â inima de ghea╚Ť─â a lui Gray, ╚Öi cur├ónd am├óndoi se las─â prad─â pasiunii. Dar termenul-limit─â se apropie, iar Fiona trebuie s─â pl─âteasc─â t─âcerea celui care o amenin╚Ť─â. Oare secretul ei va distruge dragostea nesperat─â sau destinul ├«i va uni pentru totdeauna?

 

Anna Bennett, care a scris ╚Öi sub pseudonimul Anne Barton, a devenit un nume cunoscut ├«n literatura de gen odat─â cu publicarea romanului P─âc─âtoasa, care a fost distins cu premiul Golden Heart. Seria ÔÇ×Jurnalul debutanteiÔÇť s-a bucurat de acela╚Öi succes remarcabil ├«n ├«ntreaga lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4979-9
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  25 mar. 2018
Autor(i)  :  Anna Bennett
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Fictiune
ISBN  :  978-606-33-4979-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate