special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40.01%

Capcana dragostei

Autor: Kelly Bowen
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

3,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Pentru William Somerhall, duce de York, via┼úa de aristocrat burlac pare perfect─â: bani, cai de curse ┼či libertate. Pân─â ce, iritat de exentricit─â┼úile mamei lui, decide s─â se mute la re┼čedin┼úa acesteia pentru a pune ceva ordine în via┼úa ei. Descoper─â îns─â c─â ducesa are ┼či alte preocup─âri, ajutat─â de...

Pentru William Somerhall, duce de York, via┼úa de aristocrat burlac pare perfect─â: bani, cai de curse ┼či libertate. Pân─â ce, iritat de exentricit─â┼úile mamei lui, decide s─â se mute la re┼čedin┼úa acesteia pentru a pune ceva ordine în via┼úa ei. Descoper─â îns─â c─â ducesa are ┼či alte preocup─âri, ajutat─â de misterioasa domni┼čoar─â Jenna Hughes care pare mult prea frumoas─â ┼či inteligent─â pentru a-┼či irosi anii tinere┼úii ca doamn─â de companie a unei v─âduve. Se pare îns─â c─â îndatoririle Jennei Hughes vizau nu atât saloanele ducesei, cât grajdurile extrem de bine puse la punct pe care mama sa le construise recent ┼či mai ales caii pursânge care p─â┼čteau pe paji┼čtile din jurul conacului.

Obligat dintr-odat─â s─â priveasc─â atent în jurul s─âu, tân─ârul duce de York începe s─â în┼úeleag─â c─â nu întotdeauna lucrurile sunt a┼ča cum par, iar grani┼úa dintre bine ┼či r─âu poate deveni foarte sub╚Ťire. Al─âturi de Jenna, femeia fascinant─â la care visa de ceva timp, se treze┼čte prins în mijlocul unor intrigi ┼či evenimente care îl vor schimba pentru totdeauna.

S─âpt─âmâna str─âlucitoare a curselor de cai de la Ascot  se transform─â pentru chipe┼čul duce într-un carusel de emo┼úii, descoperiri ┼či victorii nea┼čteptate. Oare va fi ┼či iubirea una dintre acestea?

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2015
Nr. pagini:
attribute_icon
320
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 210
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0174-2
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  15 sept. 2015
Autor(i)  :  Kelly Bowen
Numar pagini  :  320
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0174-2

Din aceeasi categorie

Vezi toate