Capcana dragostei

0% of 100
19,17 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Pentru William Somerhall, duce de York, via┼úa de aristocrat burlac pare perfect─â: bani, cai de curse ┼či libertate. Pân─â ce, iritat de exentricit─â┼úile mamei lui, decide s─â se mute la re┼čedin┼úa acesteia pentru a pune ceva ordine în via┼úa ei. Descoper─â îns─â c─â ducesa are ┼či alte preocup─âri, ajutat─â de misterioasa domni┼čoar─â Jenna Hughes care pare mult prea frumoas─â ┼či inteligent─â pentru a-┼či irosi anii tinere┼úii ca doamn─â de companie a unei v─âduve. Se pare îns─â c─â îndatoririle Jennei Hughes vizau nu atât saloanele ducesei, cât grajdurile extrem de bine puse la punct pe care mama sa le construise recent ┼či mai ales caii pursânge care p─â┼čteau pe paji┼čtile din jurul conacului.

Obligat dintr-odat─â s─â priveasc─â atent în jurul s─âu, tân─ârul duce de York începe s─â în┼úeleag─â c─â nu întotdeauna lucrurile sunt a┼ča cum par, iar grani┼úa dintre bine ┼či r─âu poate deveni foarte sub╚Ťire. Al─âturi de Jenna, femeia fascinant─â la care visa de ceva timp, se treze┼čte prins în mijlocul unor intrigi ┼či evenimente care îl vor schimba pentru totdeauna.

S─âpt─âmâna str─âlucitoare a curselor de cai de la Ascot  se transform─â pentru chipe┼čul duce într-un carusel de emo┼úii, descoperiri ┼či victorii nea┼čteptate. Oare va fi ┼či iubirea una dintre acestea?

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 15 sept. 2015
Colectie : Alma
Autor(i) : Kelly Bowen
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 210
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-0174-2