special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40%

Cel mai tandru libertin

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

3,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
Ea vrea s─â preia controlul... el vrea s─â r─âmân─â independent...dar dragostea dejoac─â toate planurile Afectat─â, cuviincioas─â ╚Öi cump─âtat─â, Eve Dinwoody este profesionalismul întruchipat când vine vorba despre protejarea investi╚Ťiilor fratelui ei. Îns─â, în clipa în care accept─â s─â ╚Ťin─â...

Ea vrea s─â preia controlul... el vrea s─â r─âmân─â independent...
dar dragostea dejoac─â toate planurile

Afectat─â, cuviincioas─â ╚Öi cump─âtat─â, Eve Dinwoody este profesionalismul întruchipat când vine vorba despre protejarea investi╚Ťiilor fratelui ei. Îns─â, în clipa în care accept─â s─â ╚Ťin─â sub control baierele pungii ducelui de Montgomery ╚Öi s─â verifice modul în care sunt cheltui╚Ťi banii acestuia pentru refacerea celei mai cunoscute gr─âdini de agrement din Londra, Harte’s Folly, Eve se treze╚Öte c─â are de înfruntat un tic─âlos arogant ╚Öi mânios, care nu se las─â controlat.
Desfrânat ╚Öi neru╚Öinat, Asa Makepeace nu are timp pentru o mironosi╚Ť─â zgârcit─â ca Eve. În calitate de proprietar al unei gr─âdini de agrement c─âreia ╚Öi-a dedicat aproape toat─â via╚Ťa, are ╚Öi a╚Öa destule b─ât─âi de cap cu soprane egoiste ╚Öi cu tenori temperamentali. Nici prin gând nu-i trece s─â lase o aristocrat─â s─â o fac─â pe ╚Öefa cu el – oricât de ademenitoare ar fi ea. În ciuda lipsei sale de experien╚Ť─â când vine vorba despre teatru – ╚Öi a confrunt─ârilor dure pe care le are cu Asa –, Eve este hot─ârât─â s─â transforme gr─âdina Harte’s Folly într-un succes r─âsun─âtor. Dar, cu cât se str─âduie╚Öte mai tare s─â fac─â fa╚Ť─â înc─âp─â╚Ťânatului crai, cu atât îi e mai greu s─â ignore farmecul seduc─âtor ╚Öi magnetismul lui irezistibil. Nu încape îndoial─â c─â focul ce arde mocnit între ei este imposibil de ignorat – iar încercarea de a-l în─âbu╚Öi este o lupt─â deja pierdut─â pentru amândoi.

Elizabeth Hoyt este autoarea ale c─ârei romane de dragoste istorice au urcat rapid în topurile de bestselleruri. De asemenea, c─âr╚Ťile ei, traduse pân─â acum în 12 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA ╚Öi au câ╚Ötigat de doua ori premiul Romantic Times Reviewers' Choice.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 210
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0454-5
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  14 mar. 2016
Autor(i)  :  Elizabeth Hoyt
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0454-5

Din aceeasi categorie

Vezi toate