- 40%

- 40%

-40.01%

Fantoma din St. Giles

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Un b─ârbat mascat... O femeie periculoas─â... O pasiune pe care nici unul din ei nu o poate refuza... Winter Makepeace duce o via╚Ť─â dubl─â. Ziua este administratorul stoic al unui orfelinat. Dar noaptea este cea care scoate la iveal─â partea lui întunecat─â. Când apare luna, la fel se întâmpl─â ╚Öi cu Fantoma...

Un b─ârbat mascat... O femeie periculoas─â... O pasiune pe care nici unul din ei nu o poate refuza... Winter Makepeace duce o via╚Ť─â dubl─â. Ziua este administratorul stoic al unui orfelinat. Dar noaptea este cea care scoate la iveal─â partea lui întunecat─â. Când apare luna, la fel se întâmpl─â ╚Öi cu Fantoma din St. Giles – protector, judec─âtor, proscris. În momentul în care, sub înf─â╚Ťi╚Öarea Fantomei, Winter este b─âtut ╚Öi r─ânit, el n-are nici cea mai mic─â idee c─â ambele sale lumi sunt pe punctul de a se ciocni, când salvarea vine din partea unei frumoase aristocrate. Nimic pe lume nu-i place mai mult lui Lady Isabel Beckinhall decât o provocare. Cu toate acestea, când i se cere s─â-l ia sub aripa sa ocrotitoare pe administratorul cel sobru al orfelinatului ca s─â-l înve╚Ťe manierele înaltei societ─â╚Ťi – flirtul, exprimarea cu subîn╚Ťeles ╚Öi leg─âturile scandaloase –, Isabel nu se poate ab╚Ťine s─â nu se întrebe de ce ochii lui i se par atât de familiari... iar buzele atât de tentante. În timpul zilei, Isabel ╚Öi Winter sunt angaja╚Ťi într-o lupt─â a voin╚Ťelor. Noaptea, pasiunile lor sunt dezv─âluite... Dar când în St. Giles încep s─â dispar─â copile nevinovate, Winter trebuie s─â le r─âzbune. ╚Öi pentru asta e nevoit s─â sacrifice tot ce are mai drag – orfelinatul, pe Isabel... ╚Öi poate chiar propria via╚Ť─â.

Elizabeth Hoyt este autoarea ale c─ârei romane de dragoste istorice au urcat rapid în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today ╚Öi Publishers Weekly. De asemenea, c─âr╚Ťile ei, traduse pân─â acum în 12 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA ╚Öi au câ╚Ötigat de dou─â ori premiul Romantic Times Reviewer’s Choice.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jun 2014
Nr. pagini:
attribute_icon
342
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-921-8
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  27 iun. 2014
Autor(i)  :  Elizabeth Hoyt
Numar pagini  :  342
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-686-921-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate