Placeri si surprize

0% of 100
29,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.10.2023

Versiuni disponibile

SERIA „NEOBIȘNUIȚII MORELAND“

Oare Theo Moreland, marchizul de Raine, este cel care i-a omorât fratele? Iar comoara pe care cei doi bărbați o căutau în America de Sud a grăbit moartea timpurie a lui Dennis? Jurnalista americană Megan Mulcahey trebuie să descopere adevărul. Dar pentru a-l afla trebuie să se infiltreze în casa marchizului.

Noua guvernantă americană îl intrigă pe Theo. Dintotdeauna a avut dor de ducă – până când domnișoara Mulcahey vine la Broughton House pentru a le fi profesoară fraților lui mai mici. Acum, atracția ciudată pe care o simte față de ea și dorința nestăvilită îl tulbură și îl încântă deopotrivă. A mai văzut-o pe această frumoasă femeie o dată, demult, într-un vis febril de a cărui amintire nu poate scăpa. Atunci de ce această viziune încântătoare își bagă acum nasul prin conacul său ca o hoață ordinară?

 

Candace Camp a scris peste 60 de romane, bestselleruri New York Times și USA Today. Printre premiile obținute se numără Romantic Times Lifetime Achievement Award sau Affaire de Couer Silver Pen Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 mai 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Candace Camp
Traducator(i) : Anamaria Halalai
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-9059-3