lips─â stoc

- 55%

Placeri si surprize

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 13,46┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 13,46┬álei

SERIA ÔÇ×NEOBI╚śNUI╚ÜII MORELANDÔÇť

Oare Theo Moreland, marchizul de Raine, este cel care i-a omor├ót fratele? Iar comoara pe care cei doi b─ârba╚Ťi o c─âutau ├«n America de Sud a gr─âbit moartea timpurie a lui Dennis? Jurnalista american─â Megan Mulcahey trebuie s─â descopere adev─ârul. Dar pentru a-l afla trebuie s─â se infiltreze ├«n casa marchizului.

Noua guvernant─â american─â ├«l intrig─â pe Theo. Dintotdeauna a avut dor de duc─â ÔÇô p├ón─â c├ónd domni╚Öoara Mulcahey vine la Broughton House pentru a le fi profesoar─â fra╚Ťilor lui mai mici. Acum, atrac╚Ťia ciudat─â pe care o simte fa╚Ť─â de ea ╚Öi dorin╚Ťa nest─âvilit─â ├«l tulbur─â ╚Öi ├«l ├«nc├ónt─â deopotriv─â. A mai v─âzut-o pe aceast─â frumoas─â femeie o dat─â, demult, ├«ntr-un vis febril de a c─ârui amintire nu poate sc─âpa. Atunci de ce aceast─â viziune ├«nc├ónt─âtoare ├«╚Öi bag─â acum nasul prin conacul s─âu ca o hoa╚Ť─â ordinar─â?

 

Candace Camp a scris peste 60 de romane, bestselleruri New York Times ╚Öi USA Today. Printre premiile ob╚Ťinute se num─âr─â Romantic Times Lifetime Achievement Award sau Affaire de Couer Silver Pen Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 4 mai 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Candace Camp
Traducator(i) : Anamaria Halalai
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-9059-3