lipsă stoc

- 50%

Indrumar pentru fericire

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei

SERIA „SOCIETATEA DOAMNELOR CĂLĂTOARE“

Unii se căsătoresc din dragoste, alții pentru bani. Dar nunta rapidă a lui Violet Hagen cu iresponsabilul James Branham, moștenitorul contelui de Ellsworth, a fost pentru a evita scandalul. Deși inima i-a fost frântă când a aflat că James nu și-a dorit niciodată căsătoria sau pe ea, Violet și-a găsit consolarea călătorind prin lume, pe cheltuiala lui – găsind aventuri și bucurându-se de o viață neconvențională și independentă. Și evitându-și cu strășnicie soțul.

Dar când James primește moștenirea de pe urma contelui, aceasta vine cu o capcană – Violet. Pentru a-și păstra averea, el și Violet trebuie să trăiască împreună ca soț și soție, convingând societatea că s-au împăcat. Este o idee absurdă, complicată de faptul că Violet nu mai este femeia liniștită și blândă cu care s-a căsătorit. Dar nici el nu mai este același bărbat.

Urmărind-o pe Violet prin Europa pentru a-i câștiga încrederea și a-și dovedi valoarea, James își dă seama cu fiecare zi care trece că o căsnicie începută în grabă poate fi savurată pe îndelete. Și că nimic nu poate fi la fel de scandalos – sau la fel de perfect – ca a te îndrăgosti fără speranță, mai ales de propria soție.

 

Victoria Alexander se numără printre autorii ale căror romane sunt o prezență constantă în topurile New York Times, USA Today și Publishers Weekly. A fost nominalizată de două ori la prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 26 ian. 2022
Colectie : Alma
Traducator(i) : Oana Stan
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-8522-3