lipsă stoc

Ispitirea lui Thomas Carrick

0% of 100
29,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

SERIA „ NOUA GENERAȚIE CYNSTER “

Thomas Carrick conduce o afacere de succes în animatul port Glasgow, departe de ținuturile întinse ale clanului familiei, și are de gând să-și caute o soție potrivită în noul sezon de baluri ale înaltei societăți.

Dar planurile îi sunt date peste cap de veștile proaste primite de la moșie care îl obligă să se întoarcă la conacul Carrick. Odată ajuns acolo, își dă seama că singura persoană care îl poate ajuta să rezolve problemele este ultima femeie la care voia să apeleze. Căci Thomas nu a uitat-o niciodată pe Lucilla Cynster, cea care i-a bântuit gândurile ani la rând, dar pe care a lăsat-o în urmă ca să-și împlinească visul de a trăi în oraș.

Femeie puternică și hotărâtă, Lucilla știe că Thomas este cel sortit să-i devină partener, iubit, protector și soț, fiindcă doar ea este cea care îi poate oferi dragostea adevărată. Tocmai de aceea, când Thomas se întoarce și îi cere ajutorul, Lucilla profită de șansa pe care i-o oferă viața și decide să facă orice pentru a-l ispiti. Căci cum ar putea el să ignore o legătură atât de puternică, mai presus de rațiune, și să aleagă alt drum?

 

„Stephanie Laurens combină cu succes subiectul alert cu o poveste de iubire pasională și nu își dezamăgește niciodată cititorii.“ BooklistOnline.com

 

Stephanie Laurens a scris peste 60 de cărți romantice, multe dintre ele bestselleruri New York Times, Publishers Weekly și USA Today.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 iun. 2018
Colectie : Alma
Tip Coperta : Broșată
Format : 137X200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-3728-4