- 30%

Să nu seduci un crai

Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 16.04.2021

SERIA „ȘCOALA PENTRU MOȘTENITOARE“ Lady Amelia Plume are mulți pretendenți printre gentlemenii din Londra, dar toți sunt vânători de zestre, niște filfizoni care nu-i pot oferi aventurile exotice pe care ea și le dorește atât de mult. Dar sălile de bal din Mayfair devin mult mai interesante și atrăgătoare când...

SERIA „ȘCOALA PENTRU MOȘTENITOARE“

Lady Amelia Plume are mulți pretendenți printre gentlemenii din Londra, dar toți sunt vânători de zestre, niște filfizoni care nu-i pot oferi aventurile exotice pe care ea și le dorește atât de mult. Dar sălile de bal din Mayfair devin mult mai interesante și atrăgătoare când apare maiorul Lucas Winter, un american cu un trecut întunecat și cu un aer periculos. Însă tocmai asta o atrage pe aventuroasa Amelia la misteriosul bărbat și o face să se lase repede cucerită de comportamentul lui îndrăzneț.

Însă graba și insistența lui Lucas de a o curta o determină pe Amelia să suspecteze că maiorul are un motiv ascuns de a se afla mereu în preajma ei, drept pentru care se hotărăște să afle care îi sunt adevăratele intenții.

Deși maiorul Winter nu-i mărturisește Ameliei care este scopul venirii lui în Anglia și faptul că ea ar putea fi cheia misiunii sale secrete, ceea ce începe ca un simplu flirt se transformă brusc într-un pasional dans al seducției. Iar când un rival pune în pericol reputația Ameliei, Lucas se vede nevoit să aleagă între a-și răzbuna trecutul sau a alege un viitor plin de dragoste.

 

Sabrina Jeffries descrie un joc de-a șoarecele și pisica atât de palpitant, că veți citi pe nerăsuflate aventurile Ameliei și ale lui Lucas.Romantic Times

 

Sabrina Jeffries este autoarea a peste 40 de romane, vândute în aproape 10 milioane de exemplare și traduse în 20 de limbi.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Apr 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-3621-8
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate