special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40.01%

Un dans cu un duce

Autor: Tessa Dare
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

13,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Adev─ârata tenta╚Ťie începe la miezul nop╚Ťii... Un proprietar de cai chipe╚Ö ╚Öi singuratic, Spencer Dumarque, al patrulea duce de Morland, este membru al exclusivistului Club al Arm─âsarilor, o organiza╚Ťie atât de select─â, încât nu are decât zece membri – de╚Öi norocul poate ajuta pe oricine...

Adev─ârata tenta╚Ťie începe la miezul nop╚Ťii...

Un proprietar de cai chipe╚Ö ╚Öi singuratic, Spencer Dumarque, al patrulea duce de Morland, este membru al exclusivistului Club al Arm─âsarilor, o organiza╚Ťie atât de select─â, încât nu are decât zece membri – de╚Öi norocul poate ajuta pe oricine s─â ob╚Ťin─â aceast─â calitate. Iar Spencer este un b─ârbat foarte norocos, pe lâng─â faptul c─â are o obsesie pentru un cal foarte valoros, un secret întunecat ╚Öi, mai nou, renumele de Ducele de la Miezul Nop╚Ťii.

În fiecare noapte, î╚Öi alege o partener─â pentru un vals fascinant, care face femeile s─â viseze. Dar nici una dintre doamne nu-i capteaz─â aten╚Ťia ╚Öi nimeni nu-l fascineaz─â vreodat─â pe duce – pân─â în clipa în care Lady Amelia d'Orsay î╚Öi încearc─â norocul.

Într-un moment de disperare, tân─âra de o frumuse╚Ťe ie╚Öit─â din tipare îl invit─â pe duce la dans ╚Öi, f─âr─â s─â-╚Öi dea seama, îi fur─â inima. Când Amelia îi cere s─â-i ╚Ötearg─â datoria la c─âr╚Ťi a fratelui ei, nu î╚Öi imagineaz─â nici o clip─â c─â jocul s─âu inteligent va conduce spre o pasiune înfl─âc─ârat─â ╚Öi o cerere în c─âs─âtorie neobi╚Önuit─â.

Cu toate acestea, Spencer este un b─ârbat plin de mister, care ar putea fi implicat în uciderea ╚Öocant─â a b─ârbatului care a fondat Clubul Arm─âsarilor. Oare Amelia î╚Öi va risca inima în acest pariu nechibzuit sau va câ╚Ötiga o iubire nemuritoare?


Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2015
Nr. pagini:
attribute_icon
352
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 210
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-827-9
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  30 mai 2015
Autor(i)  :  Tessa Dare
Numar pagini  :  352
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-741-827-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate