- 40%

- 40%

-40.01%

Daruri periculoase

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
 O poveste de dragoste original─â ╚Öi neobi╚Önuit─â adus─â de cea mai apreciat─â scriitoare de historical romance. Atotputernicul Ranulph este fermecat de t├ón─âra Leah, o fat─â pl─âcut─â, dar banal─â, ╚Öi de modul minunat ├«n care aceasta c├ónt─â la harp─â. Dorindu-╚Öi din tot sufletul s─â o atrag─â pentru totdeauna pe...

 O poveste de dragoste original─â ╚Öi neobi╚Önuit─â adus─â de cea mai apreciat─â scriitoare de historical romance.

Atotputernicul Ranulph este fermecat de t├ón─âra Leah, o fat─â pl─âcut─â, dar banal─â, ╚Öi de modul minunat ├«n care aceasta c├ónt─â la harp─â. Dorindu-╚Öi din tot sufletul s─â o atrag─â pentru totdeauna pe t─âr├ómurile sale, unde s─â se poat─â bucura at├ót de muzica ei, c├ót ╚Öi de ea ├«ns─â╚Öi, el o convinge s─â accepte un pact: ├«i ofer─â ceea ce ea doar visa, astfel ├«nc├ót s─â poat─â ob╚Ťine mult dorita popularitate ├«n lumea bun─â, urm├ónd ca el s─â ├«╚Öi cear─â ulterior r─âsplata.

Ranulph se ╚Ťine de cuv├ónt, ╚Öi astfel Leah devine deodat─â cea mai fermec─âtoare domni╚Ť─â, iar pretenden╚Ťii nu ├«nt├órzie s─â apar─â. Inima ei este cur├ónd cucerit─â de un t├ón─âr c─âpitan, sufletul ei pereche, ╚Öi fericirea sa nu cunoa╚Öte margini; ├«ns─â c├ónd Ranulph consider─â c─â este timpul ca ╚Öi Leah s─â ├«╚Öi ├«ndeplineasc─â partea de ├«n╚Ťelegere, t├ón─âra ├«╚Öi d─â seama c─â are de pl─âtit un pre╚Ť teribil, pierderea iubirii abia g─âsite ╚Öi a tot ce pre╚Ťuie╚Öte mai mult pe lume.

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine v├óndu╚Ťi autori americani de fic╚Ťiune romantic─â, bucur├óndu-se de o prezen╚Ť─â permanent─â ├«n topurile publica╚Ťiilor New York Times, Wall Street Journal ╚Öi Publishers Weekly.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2013
Nr. pagini:
attribute_icon
176
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-425-1
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  18 nov. 2013
Autor(i)  :  Mary Jo Putney
Numar pagini  :  176
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-686-425-1

Din aceeasi categorie

Vezi toate