lipsă stoc

- 55%

Pacatele inocentilor

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

În micul orășel Innocence din Mississippi, zilele sunt lungi, nopțile, parfumate, iar secretele – greu de păstrat. Dar când un criminal începe să ia viețile celor mai atrăgătoare femei din oraș, localnicii sunt obligați să se întrebe dacă vinovatul este un străin care pândește în apropiere… sau cineva care trăiește de ani întregi printre ei.

Violonista de faimă internațională Caroline Waverly revine după mulți ani în Innocence, în dorința de a reînnoda legătura cu trecutul și de a-și regăsi liniștea și rădăcinile. Însă orășelul mai are ceva să-i ofere: pe Tucker Longstreet, un bărbat care îi trezește toate simțurile.

Chipeș, fermecător și bogat, Tucker este foarte conștient că reprezintă o partidă, însă preferă poveștile de dragoste scurte și superficiale. O singură privire aruncată lui Caroline, și Tucker își dă seama că nu a mai cunoscut o asemenea femeie. Caroline este hotărâtă să îi respingă avansurile, dar dorința neașteptată care o cuprinde în preajma lui face ca decizia să fie aproape imposibilă.

Însă pentru Caroline există o piedică mult mai mare în calea noii povești de dragoste – Tucker devine principalul suspect în seria de crime care zguduie existența pașnică a orășelului.

 

NORA ROBERTS a scris peste 225 de romane, publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Este autoarea distinsă cu cele mai multe premii RITA – peste 20.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 nov. 2021
Colectie : Lira
Autor(i) : Nora Roberts
Traducator(i) : Daniela Truția
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 576
ISBN : 978-606-33-8156-0