- 40%

- 40%

Provocarea sorții

Autor: Nora Roberts
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Provocarea sorții


Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Versiuni disponibile

SERIA „FAMILIA MACGREGOR“ Caine MacGregor are reputaţia de a fi un adevărat demon în sălile de tribunal – dar și în relațiile cu femeile. Viața i-a oferit totul pe tavă până acum – o familie iubitoare, o profesie în care excelează și...

SERIA „FAMILIA MACGREGOR“

Caine MacGregor are reputaţia de a fi un adevărat demon în sălile de tribunal – dar și în relațiile cu femeile. Viața i-a oferit totul pe tavă până acum – o familie iubitoare, o profesie în care excelează și o înfățișare care îl face irezistibil. Însă de această dată chipeșul avocat întâlnește un caz rar – o femeie care nu îi cade imediat la picioare… ba dimpotrivă. Caine își pune la bătaie toate atuurile, însă a trece dincolo de armura de gheață a Dianei Blade nu este un lucru tocmai simplu.

Diana a fost mereu învățată să trăiască după reguli stricte și să nu riște niciodată prea mult. Lipsită de dragostea unei familii adevărate, nu are încredere să-și ofere inima unui necunoscut. Iar atunci când Caine îi propune un dublu parteneriat – atât în afaceri, cât şi în plăcere –, Diana găsește oferta aproape irezistibil de tentantă. Însă poate această provocare a sorţii să o convingă să își rişte siguranța obținută atât de greu în schimbul iubirii unui MacGregor?

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jun 2016
Numar pagini:
attribute_icon
224
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0679-2

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  6 iun. 2016
Autor(i)  :  Nora Roberts
Numar pagini  :  224
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-33-0679-2