- 30%

- 30%

Valea umbrelor

Autor: Nora Roberts
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
55% of 100
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 20.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
C├ónd bogatul fermier Jack Mercy moare, las─â ├«n urm─â un ranch ├«n valoare de dou─âzeci de milioane de dolari ╚Öi un testament care surprinde pe toat─â lumea. Ultima lui dorin╚Ť─â este ca toate bunurile s─â se ├«mpart─â ├«n mod egal ├«ntre cele trei fiice n─âscute din rela╚Ťii diferite. ├Äns─â marea surpriz─â este condi╚Ťia pus─â:...

C├ónd bogatul fermier Jack Mercy moare, las─â ├«n urm─â un ranch ├«n valoare de dou─âzeci de milioane de dolari ╚Öi un testament care surprinde pe toat─â lumea. Ultima lui dorin╚Ť─â este ca toate bunurile s─â se ├«mpart─â ├«n mod egal ├«ntre cele trei fiice n─âscute din rela╚Ťii diferite. ├Äns─â marea surpriz─â este condi╚Ťia pus─â: ele s─â locuiasc─â ├«mpreun─â la ferm─â timp de un an, altfel pierd mo╚Ötenirea. Willa, Tess ╚Öi Lily, trei femei care nu se cunosc, de╚Öi reticente la ├«nceput, accept─â provocarea.

Pentru Willa, care a crescut ╚Öi a muncit toat─â via╚Ťa la ranch, ╚Öederea nedorit─â a surorilor ei este o nedreptate, de vreme ce ea preia toate responsabilit─â╚Ťile tat─âlui lor. Pentru Tess, o scenarist─â de succes care vrea doar s─â ├«╚Öi ia partea de bani pentru a se ├«ntoarce la Hollywood, este un adev─ârat co╚Ömar s─â locuiasc─â la o ferm─â din Montana. Pentru Lily, o t├ón─âr─â speriat─â ╚Öi retras─â, ranch-ul este un refugiu binecuv├óntat, unde se poate ascunde de fostul so╚Ť abuziv. Cur├ónd ├«ncep s─â se petreac─â lucruri ciudate, ╚Öi cele trei surori ├«╚Öi dau seama c─â nu au mo╚Ötenit doar ferma, ci ╚Öi du╚Ömani de temut. Acum trebuie s─â treac─â peste resentimente pentru a sc─âpa de pericolul care amenin╚Ť─â s─â distrug─â tot.

╚śi ├«n toat─â aceast─â lupt─â, un ajutor de nepre╚Ťuit se dovede╚Öte a fi iubirea celor trei b─ârba╚Ťi care le schimb─â destinele.

 

ÔÇ×O poveste remarcabil─â despre dragoste, dorin╚Ťe ╚Öi pasiuni cople╚ÖitoareÔÇŽÔÇť Booklist

 

NORA ROBERTS a scris peste 225 de romane, publicate ├«n 35 de ╚Ť─âri, ├«n peste 500 de milioane de exemplare. Este autoarea distins─â cu cele mai multe premii RITA ÔÇô peste 20.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
480
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6502-7
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  23 nov. 2020
Autor(i)  :  Nora Roberts
Numar pagini  :  480
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-6502-7

Din aceeasi categorie

Vezi toate