- 30%

- 30%

Valea umbrelor

Autor: Nora Roberts
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Preț standard 19,90 lei Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 05.08.2021

Când bogatul fermier Jack Mercy moare, lasă în urmă un ranch în valoare de douăzeci de milioane de dolari și un testament care surprinde pe toată lumea. Ultima lui dorință este ca toate bunurile să se împartă în mod egal între cele trei fiice născute din relații diferite. Însă marea surpriză este condiția pusă:...

Când bogatul fermier Jack Mercy moare, lasă în urmă un ranch în valoare de douăzeci de milioane de dolari și un testament care surprinde pe toată lumea. Ultima lui dorință este ca toate bunurile să se împartă în mod egal între cele trei fiice născute din relații diferite. Însă marea surpriză este condiția pusă: ele să locuiască împreună la fermă timp de un an, altfel pierd moștenirea. Willa, Tess și Lily, trei femei care nu se cunosc, deși reticente la început, acceptă provocarea.

Pentru Willa, care a crescut și a muncit toată viața la ranch, șederea nedorită a surorilor ei este o nedreptate, de vreme ce ea preia toate responsabilitățile tatălui lor. Pentru Tess, o scenaristă de succes care vrea doar să își ia partea de bani pentru a se întoarce la Hollywood, este un adevărat coșmar să locuiască la o fermă din Montana. Pentru Lily, o tânără speriată și retrasă, ranch-ul este un refugiu binecuvântat, unde se poate ascunde de fostul soț abuziv. Curând încep să se petreacă lucruri ciudate, și cele trei surori își dau seama că nu au moștenit doar ferma, ci și dușmani de temut. Acum trebuie să treacă peste resentimente pentru a scăpa de pericolul care amenință să distrugă tot.

Și în toată această luptă, un ajutor de neprețuit se dovedește a fi iubirea celor trei bărbați care le schimbă destinele.

 

„O poveste remarcabilă despre dragoste, dorințe și pasiuni copleșitoare…Booklist

 

NORA ROBERTS a scris peste 225 de romane, publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Este autoarea distinsă cu cele mai multe premii RITA – peste 20.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2020
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
Nr. pagini:
attribute_icon
480
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6502-7
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate