lips─â stoc

- 40%

Aventurile unui Don Juan

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 17,94┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 17,94┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Stephen Lyons, al doilea fiu al contelui de Westcliffe, are reputa╚Ťia unui maestru ├«n arta seduc╚Ťiei, fiind considerat oaia neagr─â a familiei. C├ónd escapadele lui amoroase ├«ncep s─â atrag─â scandal dup─â scandal, se hot─âr─â╚Öte s─â intre ├«n armat─â, ca s─â-╚Öi spele p─âcatele. Pe c├ómpul de lupt─â dovede╚Öte un curaj deosebit ╚Öi este promovat maior, dar totul se termin─â c├ónd este grav r─ânit. ├Äntors acas─â pentru recuperare, descoper─â c─â nu ├«╚Öi aminte╚Öte ultimii doi ani din via╚Ť─â... ╚Öi nici pe t├ón─âra frumoas─â cu un copil ├«n bra╚Ťe care pretinde c─â i-a fost iubit─â.

Mercy Dawson risc─â totul pentru a-l proteja pe fiul lui Stephen, de care s-a ├«ndr─âgostit nebune╚Öte ├«n perioada ├«n care a lucrat ca infirmier─â pe c├ómpul de lupt─â, ╚Öi pretinde c─â este mama copilului acestuia. C├ónd Stephen Lyons o cere de so╚Ťie, sim╚Ťindu-se vinovat c─â i-a distrus reputa╚Ťia, de╚Öi nu ├«╚Öi aminte╚Öte nimic despre ea, Mercy accept─â, fiind hot─âr├ót─â s─â-l fac─â s─â o doreasc─â doar pe ea ╚Öi pe nimeni alta.

Dar Mercy trăiește cu teama că ceea ce a început ca o minciună nevinovată i-ar putea distruge visurile și dragostea ce s-a înfiripat între ei dacă Stephen va afla scandalosul adevăr.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 sept. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Lorraine Heath
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-2984-5