- 35%

- 35%

Cand Frumoasa seduce Bestia

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,99 lei Preț special 12,99 lei

Reducere 35%

în stoc

Descriere Cand Frumoasa seduce Bestia

SERIA „PĂCATE PENTRU ORICE ANOTIMP “ Althea Stanwick era o lady perfectă, destinată să se mărite cu un lord bogat, dar familia ei a fost trădată și a rămas fără nici un sfanț. Deși și-a pierdut prietenii, averea și respectabilitatea, Althea a conceput un plan scandalos. Dacă poate învăța cum să seducă, poate...

Descriere Cand Frumoasa seduce Bestia

SERIA „PĂCATE PENTRU ORICE ANOTIMP “

Althea Stanwick era o lady perfectă, destinată să se mărite cu un lord bogat, dar familia ei a fost trădată și a rămas fără nici un sfanț. Deși și-a pierdut prietenii, averea și respectabilitatea, Althea a conceput un plan scandalos. Dacă poate învăța cum să seducă, poate avea putere asupra bărbaților și se poate întoarce în societatea mondenă așa cum dorește. Are chiar și un profesor în minte, un bărbat cu trăsături frumoase, dar a cărui poreclă, Bestia, reflectă exact cât de onorabil este.

Nu poți învăța o astfel de dorință

Benedict Trewlove nu știe cine a fost tatăl lui, dar știe prea bine unde îi este locul – de partea întunecată a Londrei, oferind protecție cui are nevoie. Nici o femeie însă nu i-a mai cerut ceva atât de ieșit din comun ca această frumoasă misterioasă. Althea n-are ce căuta printre vicii și păcate, chiar dacă el nu poate rezista tentației pe care i-o prezintă. Dar adevărul despre nașterea lui iese la iveală și numai o iubire puternică și sălbatică îi poate ajuta să uite trecutul.

 

Lorraine Heath a scris peste 60 de romane, incluse pe listele de bestselleruri ale USA Today și New York Times, și a fost distinsă cu numeroase premii, inclusiv premiul RITA.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Apr 2021
Tip coperta:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
320
ISBN:
978-606-33-7309-1
Categorie:
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 15.06.2021

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate