- 40%

- 40%

Chipul din umbră

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

Judd Stevens, un renumit psihanalist, se confruntă cu cel mai dificil, provocator și periculos caz din întreaga lui carieră. Dacă nu reușește să pătrundă în mintea criminalului, riscă să se trezească el însuși acuzat de crimă sau chiar omorât… Doi oameni din anturajul doctorului Stevens, un pacient, John Hanson,...

Judd Stevens, un renumit psihanalist, se confruntă cu cel mai dificil, provocator și periculos caz din întreaga lui carieră. Dacă nu reușește să pătrundă în mintea criminalului, riscă să se trezească el însuși acuzat de crimă sau chiar omorât…

Doi oameni din anturajul doctorului Stevens, un pacient, John Hanson, și secretara sa, Carol Roberts, au fost deja uciși. Să fie, oare, criminalul unul dintre ceilalți pacienți ai lui? Cineva care s-a trezit copleșit de propriile probleme și pentru care crima a ajuns un mijloc de eliberare? Un om care și-a pierdut mințile? Sau poate chiar superba şi misterioasa pacientă de care s-a îndrăgostit fără speranță?

După repetate încercări de a-i convinge pe cei doi polițiști care se ocupă de aceste cazuri că nu el este vinovatul, doctorul Stevens înțelege că singura lui șansă de a îndepărta suspiciunile celor doi este să pornească el însuși în căutarea criminalului.

Înainte ca ucigașul să dea o nouă lovitură, Judd trebuie să găsească o cale de a îndepărta masca de inocență pe care o poartă criminalul, să-i intuiască trăirile interioare, temerile și dorințele și să dezvăluie chipul din umbră… înainte de a fi prea târziu.

 

Sidney Sheldon rămâne unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de cărți vândute și traduse în zeci de limbi. Este singurul scriitor deținător al premiilor Oscar, Tony și Edgar.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
224
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2074-3
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  7 sept. 2017
Autor(i)  :  Sidney Sheldon
Numar pagini  :  224
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-2074-3

Din aceeasi categorie

Vezi toate