lipsă stoc

- 45%

Chipul din umbră

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei

Judd Stevens, un renumit psihanalist, se confruntă cu cel mai dificil, provocator și periculos caz din întreaga lui carieră. Dacă nu reușește să pătrundă în mintea criminalului, riscă să se trezească el însuși acuzat de crimă sau chiar omorât…

Doi oameni din anturajul doctorului Stevens, un pacient, John Hanson, și secretara sa, Carol Roberts, au fost deja uciși. Să fie, oare, criminalul unul dintre ceilalți pacienți ai lui? Cineva care s-a trezit copleșit de propriile probleme și pentru care crima a ajuns un mijloc de eliberare? Un om care și-a pierdut mințile? Sau poate chiar superba şi misterioasa pacientă de care s-a îndrăgostit fără speranță?

După repetate încercări de a-i convinge pe cei doi polițiști care se ocupă de aceste cazuri că nu el este vinovatul, doctorul Stevens înțelege că singura lui șansă de a îndepărta suspiciunile celor doi este să pornească el însuși în căutarea criminalului.

Înainte ca ucigașul să dea o nouă lovitură, Judd trebuie să găsească o cale de a îndepărta masca de inocență pe care o poartă criminalul, să-i intuiască trăirile interioare, temerile și dorințele și să dezvăluie chipul din umbră… înainte de a fi prea târziu.

 

Sidney Sheldon rămâne unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de cărți vândute și traduse în zeci de limbi. Este singurul scriitor deținător al premiilor Oscar, Tony și Edgar.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 7 sept. 2017
Colectie : Lira
Autor(i) : Sidney Sheldon
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 224
ISBN : 978-606-33-2074-3