- 40%

- 40%

-40%

Secrete de familie

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 13.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
O putere respectat─â de pre╚Öedin╚Ťi ╚Öi de regi, o avere pe care pu╚Ťini se pot l─âuda c─â o dep─â╚Öesc ÔÇô totul se n─âruie c├ónd magnatul Harry Stanford, unul dintre cei mai boga╚Ťi oameni din lume, ├«╚Öi g─âse╚Öte ├«n mod ciudat sf├ór╚Öitul ├«n apropiere de Corsica. Ceea ce pare un accident este ├«ns─â doar prima mutare dintr-un...

O putere respectat─â de pre╚Öedin╚Ťi ╚Öi de regi, o avere pe care pu╚Ťini se pot l─âuda c─â o dep─â╚Öesc ÔÇô totul se n─âruie c├ónd magnatul Harry Stanford, unul dintre cei mai boga╚Ťi oameni din lume, ├«╚Öi g─âse╚Öte ├«n mod ciudat sf├ór╚Öitul ├«n apropiere de Corsica. Ceea ce pare un accident este ├«ns─â doar prima mutare dintr-un joc de ╚Öah atent orchestrat din umbr─â, care se desf─â╚Öoar─â pe coastele ├«nsorite ale Italiei, la prezent─âri de mod─â ├«n Paris, ├«n cartierele exclusiviste ale marilor ora╚Öe americane, dar ╚Öi ├«n lumea dur─â a s─âlilor de judecat─â.

C─âci Stanford a dus o via╚Ť─â dubl─â. Pentru public, era un filantrop ╚Öarmant, dar cei care ├«l cuno╚Öteau bine ╚Ötiau c─â era un intrigant lipsit de inim─â ÔÇô chiar ╚Öi cu propriii copii. De aceea, nu e de mirare c─â vestea dispari╚Ťiei lui nu ├«ntristeaz─â pe nimeni, ╚Öi singura dorin╚Ť─â a tuturor este s─â ├«mpart─â mo╚Ötenirea.

Dar la reuniunea de familie din Boston prilejuit─â de citirea testamentului o apari╚Ťie nea╚Öteptat─â d─â totul peste cap: o t├ón─âr─â frumoas─â, care pretinde c─â este fiica ilegitim─â a magnatului. Dincolo de fa╚Ťada str─âlucitoare, lumea acestei familii se dovede╚Öte a fi pres─ârat─â de scandaluri, intrigi, traume, vicii ascunse ╚Öi multe secrete. Nimeni nu este ceea ce pare, iar miza este mai periculoas─â dec├ót ╚Öi-ar fi putut cineva imagina.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
289
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1627-2
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  26 apr. 2017
Autor(i)  :  Sidney Sheldon
Numar pagini  :  289
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Fictiune
ISBN  :  978-606-33-1627-2

Din aceeasi categorie

Vezi toate