- 55%

Legături de sânge

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

Roffe și Fiii este un adevărat imperiu internațional din domeniul farmaceutic, din care fac parte oameni disperați să pună mâna pe bani și care nu se mai mulțumesc cu toate beneficiile de care au parte, ci vor să poată vinde acțiunile companiei. Dar, pentru asta, trebuie ca toată lumea să fie de acord, iar Sam Roffe, președintele companiei, nu concepe așa ceva. Afacerea trebuie să rămână în familie ‒ asta este o regulă pe care nu acceptă să o încalce cu nici un preț. Moartea neașteptată și suspectă a marelui om de afaceri o pune pe singura lui fiică, Elizabeth, într-o situație delicată: ea trebuie nu doar să îi ia locul și să învețe peste noapte toate dedesubturile unei asemenea afaceri, ci și să încerce să afle cine sabotează compania.

Tânără, frumoasă și inteligentă, Elizabeth îndrăznește să încerce să salveze Roffe și Fiii, în loc să o vândă, așa că singura soluție este să îi dea în vileag pe cei care vor să preia puterea și, totodată, să îl descopere pe cel care atentează la viața ei. Lăcomie, trădare, sabotaj și legături care pot ucide – Elizabeth trebuie să își găsească singură drumul prin acest labirint… 

 

Bestseller New York Times, Washington Post, Chicago Tribune, Publishers Weekly, Los Angeles Times

 

„Unul dintre cele mai bune romane ale lui Sidney Sheldon – aproape de o capodoperă contemporană.“ Hollywood Reporter

 

Sidney Sheldon rămâne unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de cărți vândute și traduse în zeci de limbi. Este singurul scriitor deținător al premiilor Oscar, Tony și Edgar.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 25 mar. 2018
Colectie : Lira
Autor(i) : Sidney Sheldon
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-4832-7