lipsă stoc

- 40%

Strainul din oglinda

Nota ta:
64 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 14,94 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 14,94 lei

Toby Temple este o mare vedetă, cel mai amuzant om din întreaga lume, aplaudat și felicitat oriunde urcă pe scenă și solicitat de cei mai importanți oameni din industria divertismentului și de cei mai mari regizori de la Hollywood. Renumele pe care și l-a făcut, calitățile fizice și felul lui de a fi îi pot aduce orice femeie pe care și-o dorește, însă, dincolo de imaginea lui de vedetă de renume mondial, se află un bărbat pentru care singurătatea este cea mai mare povară.

Jill Castle este o tânără fermecătoare care se chinuiește să răzbată în nemiloasa lume a actorilor nevoiți să înceapă de jos. Ea are un trecut întunecat și cufundat în mister, dar este chiar mai ambițioasă decât Toby, așa că nimic nu îi poate sta în cale. Dezamăgită de modul în care a fost primită în lumea la care visa, ea nutrește dorința de a se răzbuna pe toți cei care au refuzat să îi dea vreo șansă – și va pune la cale răzbunarea cu zâmbetul pe buze. Știe foarte clar ce își dorește și că modalitatea cea mai bună de a ajunge unde visează este să accepte asocierea cu Toby Temple – nu oricum, ci ca soție a lui.

Împreună, cei doi sunt inegalabili – cuplul care are lumea la picioare. Însă stilul lor de viață nu poate rămâne fără consecințe...

 

„Una dintre cele mai bune și mai palpitante cărți despre industria divertismentului pe care o puteți citi! Washington Post 

 

Sidney Sheldon rămâne unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de cărți vândute și traduse în zeci de limbi. Este singurul scriitor deținător al premiilor Oscar, Tony și Edgar.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 nov. 2020
Colectie : Lira
Autor(i) : Sidney Sheldon
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-6500-3