- 50%

O aventură de-o noapte

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 18.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei

Încă îndurerată după moartea prematură a soțului ei, petrecută cu șase ani în urmă, singuratica Serena Hamilton este obișnuită să își concentreze întreaga existență asupra fiului său și să-i dedice acestuia întreaga atenție. Însă dintr-un impuls de moment, într-o seară iese la un bar și dă frâu liber nevoilor fizice înăbușite atâta vreme, având o aventură de o noapte cu un bărbat misterios. Chinuită de remușcări, ea încearcă să se convingă că a fost doar o greșeală și că ceea ce simte nu este mai mult decât dorință.

Hunter Fletcher, bărbatul în cauză, este nu doar extrem de arătos și de priceput în pat, ci și plin de secrete, alegând să nu îi spună că lucrează ca agent CIA sub acoperire, mai ales că își dă curând seama că trecutul lui s-a intersectat cu tragedia din viața ei. Deși nu se aștepta la acest lucru, se trezește prins în mreje de această femeie vulnerabilă, care deja a suferit prea mult și pe care nu dorește să o rănească. Hunter se teme că Serena nu va dori să afle adevărul… sau că, odată ce îl va afla, singura femeie de care s-a îndrăgostit vreodată îl va părăsi pentru totdeauna.

 

 „Lorraine Heath este cunoscută pentru caracterizările ei profunde, atenția la detalii și măiestria micilor momente.Publishers Weekly 

 

LORRAINE HEATH a scris peste 60 de romane de dragoste, care au apărut constant pe listele de bestselleruri ale USA Today și New York Times. Cărțile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times Reviewer’s Choice și Career Achievement Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 17 dec. 2018
Colectie : Lira
Autor(i) : Lorraine Heath
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-3306-4