lips─â stoc

Ducesa din patul lui

Nota ta:
87 % of 100
29,90 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

SERIA ÔÇ×P─éCATE PENTRU ORICE ANOTIMP ÔÇť

Aiden Trewlove, proprietarul clubului Elysium din Londra, un loc scandalos ├«n care femeile ├«╚Öi pot ├«mplini fanteziile, este obi╚Önuit s─â atrag─â doamnele ├«n aventuri interzise de ├«nalta societate, dar nu ╚Öi ├«n dormitorul lui. ├Äntr-o sear─â ├«ns─â, este fascinat de o femeie misterioas─â care ├«i viziteaz─â clubul cu g├óndul de a ajunge ├«n patul unui b─ârbat. Dar ea nu vrea orice b─ârbat, ci chiar pe Aiden Trewlove. Atras de frumuse╚Ťea ╚Öi de ├«nc─âp─â╚Ť├ónarea ei, el ├«╚Öi ├«ncalc─â propriile reguli ╚Öi se hot─âr─â╚Öte s─â-i ├«mplineasc─â dorin╚Ťa.

R─âmas─â v─âduv─â de cur├ónd, Selena Sheffield, ducesa de Lushing, nu a cunoscut niciodat─â pasiunea, chiar dac─â a avut un so╚Ť t├ón─âr ╚Öi o c─âsnicie fericit─â. Dar, c├ónd este sedus─â lent ╚Öi senzual de chipe╚Öul Aiden Trewlove, descoper─â pl─âceri incredibile, pe care nu credea c─â le poate tr─âi vreodat─â.

Totu╚Öi, motivul pentru care ducesa viziteaz─â clubul p─âcatului nu este ceea ce pare, iar t├ón─âra v─âduv─â este nevoit─â s─â aleag─â: ├«╚Öi duce la bun sf├ór╚Öit planul pentru a-╚Öi asigura viitorulÔÇŽ sau ├«╚Öi urmeaz─â inima pun├ónd ├«n pericol chiar acel viitor.

 

ÔÇ×Lorraine Heath este genul de autoare care poate fi romantic─â, poetic─â ╚Öi pasional─â ├«n egal─â m─âsur─â.ÔÇť Dallas News

 

Lorraine Heath a scris peste 60 de romane, incluse pe listele de bestselleruri ale USA Today și New York Times, și a fost distinsă cu numeroase premii, inclusiv premiul RITA.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 sept. 2020
Colectie : Alma
Autor(i) : Lorraine Heath
Traducator(i) : Adriana D─ânil─â
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-6023-7