- 50%

Secretul contesei

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 14,95┬álei
în stoc

Estimare livrare: 28.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 14,95┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Archibald Warner, al șaptelea conte de Sachse, tocmai a primit titlul nobiliar, dar i s-a spus deja ce are de făcut: trebuie să se însoare cu una dintre debutantele care îi sunt prezentate cu fiecare ocazie. Este de datoria lui să asigure un moștenitor pentru domeniu și trebuie să și-o onoreze cât mai repede. Dar pe el îl interesează o singură femeie: Camilla cea frumoasă, dar rece și înnebunitor de inaccesibilă.
Contesa Camilla Warner, v─âduva fostului conte de Sachse, este foarte bine v─âzut─â de lumea bun─â a Londrei ╚Öi chiar de casa regal─â ╚Öi are un singur scop: s─â urce ╚Öi mai mult pe scara social─â ╚Öi s─â devin─â duces─â. C─âsnicia ei nefericit─â a convins-o c─â aceasta este cea mai sigur─â alegere. Este ├«ns─â dispus─â s─â ├«l instruiasc─â pe chipe╚Öul conte cu privire la mersul lucrurilor ├«n ├«nalta societate ╚Öi se ofer─â chiar s─â ├«l ajute s─â-╚Öi g─âseasc─â so╚Ťia perfect─â.
├Äns─â Archie este hot─âr├ót s─â ├«╚Öi ├«mpart─â patul ╚Öi via╚Ťa cu ea. O ├«nnebune╚Öte cu m├óng├óierile lui ╚Öi o vr─âje╚Öte cu s─âruturi. Dar de ce ├«i rezist─â ea ├«ntr-at├ót, c├ónd este limpede pentru am├óndoi c─â t├ónje╚Öte s─â i se abandoneze? R─âspunsul vine atunci c├ónd secretele ascunse ale Camillei ies la iveal─â, cu urm─âri la care nici unul dintre ei nu s-ar fi a╚Öteptat.
Lorraine Heath a scris peste 60 de romane de dragoste, care au ap─ârut constant pe lista de bestselleruri a USA Today ╚Öi New York Times. ├Än plus, c─âr┼úile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times ReviewersÔÇÖ Choice Award ╚Öi Career Achievement Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 9 ian. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Lorraine Heath
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 200
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-2348-5