lips─â stoc

- 45%

Un viconte pentru o lady

Nota ta:
20 % of 100
RRP: 19,90┬álei Pre╚Ť special 10,95┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 19,90┬álei Pre╚Ť special 10,95┬álei

Seria „Minciuni periculoase”

Lady Sophia Barnes nu accept─â s─â i se spun─â „nu“ – mai ales atunci când se aventureaz─â prin zonele r─âu famate ale Londrei, deghizat─â în b─ârbat.
Sophie î╚Öi pune spiritul justi╚Ťiar ╚Öi energia în slujba oamenilor s─âraci ╚Öi lipsi╚Ťi de protec╚Ťie, printre care se num─âr─â ╚Öi prostituatele din bordelurile londoneze, renumite ╚Öi pentru jocurile de noroc. În încercarea de a-l descoperi pe criminalul în serie care face victime în rândul femeilor dec─âzute, ea ignor─â pericolele care o amenin╚Ť─â la fiecare pas ╚Öi nu ezit─â s─â accepte provocarea la duel a unor b─ârba╚Ťi, ca ╚Öi când ar fi egala lor. Pentru aceasta îns─â are nevoie de ajutorul lordului Quint, care s─â o înve╚Ťe s─â mânuiasc─â arma, de╚Öi el este b─ârbatul care i-a frânt inima cu ani în urm─â.
Dar ultimul lucru de care Damien Beecham, vicontele Quint, are nevoie acum este intrarea în via╚Ťa lui a frumoasei ╚Öi exasperantei Sophie – o femeie pe care nu a încetat vreodat─â s─â o iubeasc─â ┼či care acum îi adreseaz─â o cerere absurd─â ┼či periculoas─â. Dup─â ce drumurile lor se intersecteaz─â din nou, Quint duce o lupt─â atât cu el însu╚Öi, cât ╚Öi cu sentimentele pe care le nutre╚Öte fa╚Ť─â de Sophie. Îns─â aceast─â lupt─â este la fel de zadarnic─â precum împiedicarea planului neobi┼čnuit al atr─âg─âtoarei femei. Astfel, nu va dura mult pân─â când Quint se vede nevoit s─â accepte inevitabilul adev─âr – via┼úa lui nu mai are valoare dac─â nu o poate tr─âi al─âturi Sophie...

Joanna Shupe a avut un debut fulminant cu seria „Minciuni periculoase“, impunându-se ca una dintre cele mai bune noi scriitoare de historical romance. Valoarea romanelor sale a fost confirmat─â prin câ╚Ötigarea premiului Golden Heart din partea Asocia╚Ťiei Scriitorilor de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 29 feb. 2016
Colectie : Alma
Autor(i) : Joanna Shupe
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-0383-8