- 45%

Seducatorul din Manhattan

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei
în stoc

Estimare livrare: 07.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei

SERIA ÔÇ×FETE DE ORA╚śÔÇť

EL ╚śI-A CONSTRUIT UN ZID ├ÄN JURUL INIMII...

Orfan abandonat pe str─âzile dure ale New Yorkului, Jack Mulligan a supravie╚Ťuit prin for╚Ť─â, intui╚Ťie ╚Öi ambi╚Ťie. Acum este liderul tuturor, mai ceva ca un politician sau poli╚Ťist. N-a ajuns p├ón─â aici fiind slab de ├«nger. Dar Justine Greene, fat─â bun─â din partea elegant─â a ora╚Öului ╚Öi ├«ntruchiparea ideii de m├ón─â de fier acoperit─â cu o m─ânu╚Ö─â de catifea, se va dovedi egala lui.

EA NU-╚śI ASCUNDE SENTIMENTELE...

Justine ╚Öi-a dedicat via╚Ťa g─âsirii so╚Ťilor care ├«╚Öi bat joc de so╚Ťiile lor ╚Öi luptei pentru condi╚Ťii corecte de munc─â. Atunci c├ónd misiunea ei o aduce fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu Jack, e ╚Öocat─â s─â descopere c─â b─ârbatul din spatele imperiului crimei este mult mai ╚Öarmant ╚Öi mai onorabil dec├ót mul╚Ťi dintre gentlemenii pe care ├«i ╚Ötie ea. Cei doi formeaz─â o alian╚Ť─â improbabil─â ╚Öi descoper─â o atrac╚Ťie nea╚Öteptat─â. Iar c├ónd Justine este ajuns─â din urm─â de fantomele trecutului, Jack poate fi unica ei ╚Öans─â de supravie╚Ťuire. Dar este ea dispus─â s─â-i cedeze acestui seduc─âtor?

 

ÔÇ×Fiecare carte nou─â scris─â de Joanna Shupe este o bucurie pentru mine.ÔÇť Sarah MacLean

 

Joanna Shupe a scris p├ón─â ├«n prezent 11 romane, considerate printre cele mai bune ale genului historical romance. ├Än 2013 a c├ó╚Ötigat prestigiosul premiu Golden Heart din partea Asocia╚Ťiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 3 mai 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Joanna Shupe
Traducator(i) : Bianca Paulevici
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-7383-1