- 40%

-40%

Mogulul

Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 04.12.2020

Membrii privilegiați ai clubului Knickerbocker nu consideră niciodată că au urcat prea sus pe scara socială. Dar pentru unul dintre burlacii chipeși din New York s-ar putea ca dragostea să se dovedească mai importantă decât ascensiunea. Ca proprietar a trei ziare cunoscute, Calvin Cabot are mijloacele să-și satisfacă...

Membrii privilegiați ai clubului Knickerbocker nu consideră niciodată că au urcat prea sus pe scara socială. Dar pentru unul dintre burlacii chipeși din New York s-ar putea ca dragostea să se dovedească mai importantă decât ascensiunea. Ca proprietar a trei ziare cunoscute, Calvin Cabot are mijloacele să-și satisfacă capriciile pentru excese — dar și puterea să-i aducă pe cei mai importanți oameni din societate la picioarele lui. Așa că, atunci când tânăra moștenitoare care a reprezentat odinioară marea lui dragoste vine disperată să îi ceară ajutorul, Calvin nu o poate refuza — cu condiția că ea să nu îi stea în cale.

Numai că, la fel ca jurnalistul, și această frumusețe încăpățânată este obișnuită să obțină întotdeauna ceea ce își dorește. Lillian Davies duce o viață plină de petreceri nesfârșite și escapade exotice pe iahturi impresionante. Dar când fratele ei dispare, Lily își dă seama că există lucruri pentru care merită să sacrifici orice și promite să nu se dea înapoi de la nimic ca să-l aducă înapoi în siguranță. Din nefericire, singurul om care o poate ajuta este cel pe care nu ar mai fi vrut niciodată să-l reîntâlnească.

Va putea Lily să-l țină la distanță pe Calvin suficient cât să-și salveze numele și reputația... chiar dacă acest mogul tenace se dovedește a fi absolut irezistibil?

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Nov 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
140x210
Nr. pagini:
262
ISBN:
978-606-33-2261-7
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate