lipsă stoc

- 45%

Un aranjament îndrăzneț

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „CEI PATRU SUTE “

Lady Honoria Parker, fiica unui conte respectabil, este găsită într-o postură rușinoasă alături de un tânăr artist, la un dineu organizat chiar de tatăl ei. Pentru a scăpa de bârfele înaltei societăți din Londra, contele își trimite fiica la New York, pentru a-și găsi un logodnic potrivit statutului ei. Ajunsă aici, Nora este hotărâtă să încheie o logodnă falsă cu un bărbat cu o reputație scandaloasă, pe care tatăl ei să nu-l accepte, astfel ca ea să fie liberă să se întoarcă la artistul ei iubit. Și cine ar fi cel mai potrivit pentru această înțelegere? Desigur, Julius Hatcher – un magnat diavolesc de chipeș, client permanent al ziarelor de scandal.

Julius are tot ce își dorește, mai puțin acceptul înaltei societăți din New York. Deși este intrigat de propunerea Norei, acceptă înțelegerea, atras de faptul că alături de ea poate pătrunde în lumea bună din oraș. Dar spre groaza Norei, Julius se transformă în logodnicul perfect, fermecându-i pe cei pe care trebuia să-i jignească. Se pare că Julius are propriul plan secret, unul care va rezolva misterul întunecat din trecutul lui… și poate îl va transforma în bărbatul pe care Nora îl poate iubi cu adevărat.

 

Cea mai bună carte a lunii pe site-ul Amazon!

Nominalizată la RT Reviewer’s Choice Award!

 

Joanna Shupe a avut un debut fulminant cu seria „Minciuni periculoase“, impunându-se ca una dintre cele mai bune noi scriitoare de historical romance.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 oct. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Joanna Shupe
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-3330-80-3