special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40.01%

Evadarea

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

3,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Binecuv├óntat─â cu un chip de ├«nger, Grace este so╚Ťia regelui de pe Wall Street, Lenny Brookstein, un multimilionar cu propriet─â╚Ťi ├«n ├«ntreaga lume ╚Öi o via╚Ť─â ca desprins─â din filme. ├Än ciuda c─âderii pie╚Ťei bursiere, via╚Ťa luxoas─â a cuplului Brookstein r─âm├óne neafectat─â ├ó├óÔÇÜ┬Č├óÔéČÔäó p├ón─â ├«n ziua c├ónd Lenny...

Binecuv├óntat─â cu un chip de ├«nger, Grace este so╚Ťia regelui de pe Wall Street, Lenny Brookstein, un multimilionar cu propriet─â╚Ťi ├«n ├«ntreaga lume ╚Öi o via╚Ť─â ca desprins─â din filme. ├Än ciuda c─âderii pie╚Ťei bursiere, via╚Ťa luxoas─â a cuplului Brookstein r─âm├óne neafectat─â ├ó├óÔÇÜ┬Č├óÔéČÔäó p├ón─â ├«n ziua c├ónd Lenny iese ├«n larg cu iahtul ╚Öi nu se mai ├«ntoarce. Grace nu are habar c─â acesta este doar ├«nceputul unui co╚Ömar ce implic─â minciuni, crime, l─âcomie ╚Öi tr─âd─âri, un co╚Ömar ce va distruge complet singura lume pe care o cuno╚Ötea.

Vestea mor╚Ťii lui Lenny este urmat─â de ╚Öocanta ╚Ötire despre dispari╚Ťia a 75 de miliarde de dolari din fondul de investi╚Ťii al acestuia, ╚Öi toat─â lumea ajunge s─â cread─â c─â Grace este cea care a ascuns banii. Convins─â c─â cineva a ├«nscenat totul, Grace se str─âduie╚Öte s─â demonstreze acest lucru, chiar dac─â asta ├«nseamn─â s─â ia legea ├«n propriile m├óini. ├Änconjurat─â doar de du╚Ömani ╚Öi abandonat─â inclusiv de familie, ea trebuie s─â ├«nve╚Ťe s─â se bazeze doar pe sine ├«ns─â╚Öi. ╚Öi astfel ├«ncepe o c─âl─âtorie periculoas─â ce o va transforma a╚Öa cum nici nu-╚Öi imagina c─â este posibil, deschiz├óndu-i drumul spre o nou─â via╚Ť─â uimitoare.


Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jun 2015
Nr. pagini:
attribute_icon
368
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-629-9
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  8 iun. 2015
Autor(i)  :  Sidney Sheldon
Numar pagini  :  368
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-741-629-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate