- 40%

- 40%

-40%

Dincolo de rațiune

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
SERIA „MIRESE NEASTÂMPĂRATE“ Domnișoara Jane Lowndes este o adevărată intelectuală. Este convinsă că, dacă reușește să reziste presiunilor părinților ei de a se căsători, va deveni o adevărată celibatară și cândva va putea să organizeze reuniunile intelectuale la care visează. Până...

SERIA „MIRESE NEASTÂMPĂRATE“

Domnișoara Jane Lowndes este o adevărată intelectuală. Este convinsă că, dacă reușește să reziste presiunilor părinților ei de a se căsători, va deveni o adevărată celibatară și cândva va putea să organizeze reuniunile intelectuale la care visează. Până la urmă, nici un bărbat nu își dorește o asemenea soție.

Lordul Garrett Upton este un adevărat burlac nepăsător. A supraviețuit războiului, iar acum, că s-a întors la Londra, are de gând să se bucure din plin de viață. Căsătoria nu face parte din acest plan, în mod cert. O cunoaște pe domnișoara Lowndes de ani buni, și au polemizat adesea. Planul cel mai recent al lui Jane de a-și inventa o însoțitoare nu îl privește sub nici o formă... până când dorința ei de a fi implicată într-un scandal devine o problemă personală. Când Garrett și Jane se sărută la un bal mascat organizat cu ocazia unei nunți, antipatia lor reciprocă se transformă într-o atracție irezistibilă. Iar când o văduvă intrigantă care ar face orice să pună mâna pe Garrett plănuiește să-i țină la distanță unul de celălalt, oare dorința va fi mai puternică decât planurile lor de a-și păstra independența?

Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale au beneficiat de recenzii elogioase în publicații de specialitate ca Publisher’s Weekly, Booklist
și Kirkus. A fost nominalizată de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America la categoria Cel mai bun roman de debut din genul historical romance, precum și la Premiul Kirkus pentru ficțiune.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 210
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0774-4
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  11 iul. 2016
Autor(i)  :  Valerie Bowman
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0774-4

Din aceeasi categorie

Vezi toate