- 35%

Dispariția

Preț special 12,46 lei

Reducere 35%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Dawson Scott, un reputat jurnalist, s-a întors recent din Afghanistan și a rămas profund marcat de această experiență. Lupta cu coșmarurile care îl bântuie se accentuează pe zi ce trece, transformându-i viața într-un adevărat chin. șansa de a ieși din acest cerc vicios apare în mod neașteptat când primește un...

Dawson Scott, un reputat jurnalist, s-a întors recent din Afghanistan și a rămas profund marcat de această experiență. Lupta cu coșmarurile care îl bântuie se accentuează pe zi ce trece, transformându-i viața într-un adevărat chin. șansa de a ieși din acest cerc vicios apare în mod neașteptat când primește un telefon de la o sursă din interiorul FBI.

O nouă informație poate face lumină într-o poveste care a început cu patruzeci de ani în urmă, iar pentru Dawson este ocazia să scrie articolul pe care îl aștepta de-o viață. Astfel, jurnalistul începe să cerceteze dispariția și presupusa asasinare a fostului pușcaș marin Jeremy Wesson, fiul biologic al unui cuplu de teroriști cărora FBI nu a reușit să le dea de urmă în ultimele patru decenii.

Pe măsură ce investigația dezvăluie tot mai mult ițele încurcate ale poveștii, Dawson se apropie de fosta soție a lui Wesson, Amelia, și de cei doi copii ai acesteia. Însă când bona copiilor Ameliei este ucisă, situația ia o turnură cu totul neașteptată, iar Dawson se trezește a fi principalul suspect. Bântuit de propriii demoni, Dawson începe urmărirea adevăraților criminali... și ajunge să descopere adevărul șocant despre propriul trecut.


Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2015
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
384
ISBN:
978-606-741-626-8
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate