- 35%

Confruntarea

Preț special 12,46 lei

Reducere 35%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Călătorind spre New Mexico, într-o binemeritată vacanță, reporterul TV Tiel McCoy aude la radio o știre de ultimă oră: fiica adolescentă a magnatului Russel Dendy a fost răpită. Fără nici cea mai mică șovăire, Tiel își abandonează planurile de vacanță pentru a urmări această știre de senzație, care ar putea...

Călătorind spre New Mexico, într-o binemeritată vacanță, reporterul TV Tiel McCoy aude la radio o știre de ultimă oră: fiica adolescentă a magnatului Russel Dendy a fost răpită. Fără nici cea mai mică șovăire, Tiel își abandonează planurile de vacanță pentru a urmări această știre de senzație, care ar putea deveni reportajul vieții ei. Dar o oprire nevinovată la un magazin o va aduce în mijlocul acestei povești dramatice și periculoase. O jumătate de duzină de oameni îngroziți sunt ținuți ostatici de doi tineri îndrăgostiți..., iar butoiul cu pulbere al acestei situații-limită este menit să-i testeze lui Tiel curajul, obiectivitatea de jurnalist și principiile de-o viață.
Un nou bestseller New York Times, care îmbină emoția profundă cu suspansul cel mai autentic.

„Personajele joacă dur și înaintează rapid spre o concluzie satisfăcătoare.” (Publishers Weekly)

„O poveste captivantă, în care paginile se întorc de la sine... Nici o șansă să ghicești toate răsturnările de situație.”  (New York Post)

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jan 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
224
ISBN:
978-606-600-452-7
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate