- 25%

Necunoscutul

Preț special 14,93 lei

Reducere 25%

Preț standard 19,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Emory Charbonneau dispare pe un traseu montan din Carolina de Nord, dar soțul ei, Jeff, iritat de ultima lor ceartă, îi raportează târziu absența. În plus, ceața și zăpada împiedică operațiunile ulterioare de căutare. În timp ce detectivii îl suspectează pe Jeff că s-a descotorosit de soție pentru a-i moșteni...

Emory Charbonneau dispare pe un traseu montan din Carolina de Nord, dar soțul ei, Jeff, iritat de ultima lor ceartă, îi raportează târziu absența. În plus, ceața și zăpada împiedică operațiunile ulterioare de căutare. În timp ce detectivii îl suspectează pe Jeff că s-a descotorosit de soție pentru a-i moșteni averea, Emory, care a suferit o lovitură la cap destul de severă, își recapătă cunoștința în cabana unui bărbat misterios, al cărui trecut e atât de întunecat încât nu-și dezvăluie nici măcar numele.

Pe măsură ce oamenii legii se apropie din ce în ce mai mult de necunoscutul care a ținut-o lângă el, Emory începe să se întrebe dacă nu cumva acesta este, de fapt, salvatorul ei... Încet, încet, teama și neîncrederea sunt înlocuite de sentimente pe care Emory conștientizează că nu le-a trăit niciodată alături de soțul ei.

Dar, dacă nu necunoscutul a atacat-o, atunci să fi fost Jeff cel care a vrut să scape de ea pentru a putea fi cu cealaltă femeie cu care trăia de ceva vreme? Oare îi sunt îndreptățite suspiciunile sau doar încearcă să arunce asupra lui Jeff o vinovăție care să îi justifice propriile momente de pasiune ilicită?

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Feb 2016
Nr. pagini:
304
ISBN:
978-606-33-0381-4
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate