- 35%

Păcatele trecutului

Preț special 12,46 lei

Reducere 35%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Când un urmăritor obsedat încearcă să o ucidă pe fiica ei, Berry, Caroline King nu are nici o îndoială la cine trebuie să apeleze pentru ajutor: la tatăl fetei, fost polițist și actual detectiv particular. Sunt treizeci de ani de când Dodge Hanley a văzut-o ultima dată pe Caroline, însă...

Când un urmăritor obsedat încearcă să o ucidă pe fiica ei, Berry, Caroline King nu are nici o îndoială la cine trebuie să apeleze pentru ajutor: la tatăl fetei, fost polițist și actual detectiv particular. Sunt treizeci de ani de când Dodge Hanley a văzut-o ultima dată pe Caroline, însă frumoasa femeie încă îi bântuie visele.

Dodge are o mulțime de scuze și de resentimente pentru care ar putea ignora apelul lui Caroline, dar și un motiv extrem de convingător ca să zboare spre Texas pentru a-și proteja fiica pe care nu a cunoscut-o niciodată: vinovăția.

Curând, Dodge se convinge că Berry nu este cea care l-a împuşcat pe bărbatul cu care a avut, cândva, o relaţie pasageră. Mai mult, ea îl cunoaște pe criminal – este vorba despre Oren Starks, un fost coleg de serviciu, extrem de deștept și pasionat de jocurile minții, dar cu un comportament obsesiv.

Situația se înrăutățește când Oren lasă în urmă și alte victime, alături de indicii care o învinovățesc pe Berry. Iar Dodge, un om care și-a riscat mereu viața, își dă seama că de această dată trebuie să pună în primejdie mai mult de-atât – propria inimă. 

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Sep 2015
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
448
ISBN:
978-606-33-0093-6
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate