- 40%

- 40%

Să iubești din nou

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Să iubești din nou


Nota ta:
100% of 100
Preț standard 24,90 lei Preț special 14,94 lei

Versiuni disponibile

După o noapte de pasiune nechibzuită, viața lui Camille Jamesson se schimbă pentru totdeauna: un străin înalt și chipeș, o seară romantică și suficiente regrete pentru o viață. Camille, o tânără inocentă, se sperie de intensitatea sentimentelor pe care întâlnirea cu Zack i le stârnește și...

După o noapte de pasiune nechibzuită, viața lui Camille Jamesson se schimbă pentru totdeauna: un străin înalt și chipeș, o seară romantică și suficiente regrete pentru o viață. Camille, o tânără inocentă, se sperie de intensitatea sentimentelor pe care întâlnirea cu Zack i le stârnește și fuge în toiul nopții. Toate încercările lui de a o găsi pe fata care l-a fascinat dau greș. Doi ani mai târziu, Camille este proprietara unei mici firme de decorațiuni interioare și primește șansa vieții ocazia de a renova Bridal Wreath, un conac istoric căzut în paragină. Ea acceptă, nerăbdătoare să facă față celei mai mari provocări profesionale de până atunci, neștiind însă că fiul angajatorului ei este chiar Zack, bărbatul pe care nu l-a putut uita niciodată. Nici unul nu pare bucuros de reîntâlnire, dar, de dragul lui Rayburn, tatăl lui Zack, fiecare își va juca rolul. Scurta lor aventură i-a afectat pe amândoi și, în ciuda atracției fizice evidente, se tratează cu ostilitate. Lipsă de încredere, mândrie rănită, resentimente, răstălmăciri vor putea fi oare depășite pentru a lăsa adevărata iubire să triumfe?

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărțile ei au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare .

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jan 2019
Numar pagini:
attribute_icon
244
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1496-4

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  1 ian. 2019
Autor(i)  :  Sandra Brown
Numar pagini  :  244
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-33-1496-4