- 50%

- 50%

-50%

A doua viață

Autor: Sandra Brown
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 9,95 lei

Reducere 50%

Versiuni disponibile

Cat Delaney pare să fie o femeie împlinită, dar are nevoie de a doua viață. Este frumoasă. Are o carieră strălucită și un bărbat care o iubește. Totuși, timpul trece în defavoarea ei. Cat Delaney are o boală gravă de inimă și, în lipsa unui transplant, poate muri în orice clipă. Norocul îi surâde și are șansa...

Cat Delaney pare să fie o femeie împlinită, dar are nevoie de a doua viață. Este frumoasă. Are o carieră strălucită și un bărbat care o iubește. Totuși, timpul trece în defavoarea ei.

Cat Delaney are o boală gravă de inimă și, în lipsa unui transplant, poate muri în orice clipă. Norocul îi surâde și are șansa la a doua viață. Un miracol medical i-a dat lui Cat Delaney o nouă inimă, dar și a doua viață. Actrița de seriale tip soap-opera are șansa să o ia de la capăt. Alege să părăsească Hollywood-ul pentru a găzdui un show care ajută copiii cu nevoi speciale în San Antonio. A doua viață este plină de pericole. În a doua viață, îl cunoaște pe Alex Pierce, un fost polițist care a devenit scriitor. Este primul care o privește din nou ca pe o femeie, și nu ca pe un pacient în stare gravă.

Atunci când „accidente” fatale încep să-i ucidă pe ceilalți bolnavi care au primit o inimă nouă, el ar putea deveni cel mai important aliat al ei, doar dacă nu a trecut de partea dușmanului…

A doua viață începe să i se transforme într-un misterios coșmar. Există un bărbat care o urmărește pas cu pas. Cât este prinsă într-un labirint de trădări și secrete. Poate va vedea prea târziu cine se ascunde în spatele măștii.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
464
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3957-8
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Din aceeasi categorie

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  7 aug. 2018
Autor(i)  :  Sandra Brown
Numar pagini  :  464
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-33-3957-8
Scrie o recenzie