- 35%

A doua viață

Preț special 12,94 lei

Reducere 35%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 11.05.2021

Cat Delaney pare să fie o femeie împlinită, dar are nevoie de a doua viață. Este frumoasă. Are o carieră strălucită și un bărbat care o iubește. Totuși, timpul trece în defavoarea ei. Cat Delaney are o boală gravă de inimă și, în lipsa unui transplant, poate muri în orice clipă. Norocul îi surâde și are șansa...

Cat Delaney pare să fie o femeie împlinită, dar are nevoie de a doua viață. Este frumoasă. Are o carieră strălucită și un bărbat care o iubește. Totuși, timpul trece în defavoarea ei.

Cat Delaney are o boală gravă de inimă și, în lipsa unui transplant, poate muri în orice clipă. Norocul îi surâde și are șansa la a doua viață. Un miracol medical i-a dat lui Cat Delaney o nouă inimă, dar și a doua viață. Actrița de seriale tip soap-opera are șansa să o ia de la capăt. Alege să părăsească Hollywood-ul pentru a găzdui un show care ajută copiii cu nevoi speciale în San Antonio. A doua viață este plină de pericole. În a doua viață, îl cunoaște pe Alex Pierce, un fost polițist care a devenit scriitor. Este primul care o privește din nou ca pe o femeie, și nu ca pe un pacient în stare gravă.

Atunci când „accidente” fatale încep să-i ucidă pe ceilalți bolnavi care au primit o inimă nouă, el ar putea deveni cel mai important aliat al ei, doar dacă nu a trecut de partea dușmanului…

A doua viață începe să i se transforme într-un misterios coșmar. Există un bărbat care o urmărește pas cu pas. Cât este prinsă într-un labirint de trădări și secrete. Poate va vedea prea târziu cine se ascunde în spatele măștii.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Aug 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
107x177
Nr. pagini:
464
ISBN:
978-606-33-3957-8
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate