- 50%

In exclusivitate

Nota ta:
64 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei

O jurnalistă de primă mână, Barrie Travis se străduiește să-și demonstreze talentul, în speranța că va fi remarcată. Pe neașteptate, primește o invitație la o discuție privată din partea primei-doamne, Vanessa Merritt. Astfel, Barrie află că frumoasa soție a președintelui trece printr-o suferință îngrozitoare din cauza decesului bebelușului ei de numai trei luni provocat de sindromul morții subite.

Motivul Vanessei pentru a se întâlni cu Barrie pare a fi doar acela de a-i împărtăși unei alte femei durerea ei. Ceea ce la început Barrie nu pare să observe sunt întrebările pe care ar trebui să și le pună: De ce ar fi sunat-o Vanessa Merritt tocmai pe ea? Și de ce soția președintelui i-ar fi sugerat unei jurnaliste necunoscute că era posibil ca fiul ei să fi fost ucis? Orbită de posibilitatea de a obține un subiect în exclusivitate, Barrie este hotărâtă să investigheze moartea bebelușului. Pentru asta pornește pe urmele lui Gray Bondurant, un fost consilier prezidențial și fost ofițer al trupelor speciale. Și când amândoi încep să urmărească șirul de minciuni și de intrigi care conduc până la ușa Casei Albe, exclusivitatea lui Barrie pune cel puțin trei oameni în bătaia focului: prima-doamnă, Gray și ea însăși – iar în joc sunt nu doar viața și sentimentele lor, ci și viitorul națiunii.

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 oct. 2021
Colectie : Lira
Autor(i) : Sandra Brown
Traducator(i) : Diana Țuțuianu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-8042-6