- 35%

- 35%

Invidia

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 12,46 lei

Reducere 35%

lipsă stoc

Descriere Invidia

Maris Matherly-Reed face parte dintr-o lungă dinastie de editori newyorkezi. Tatăl ei, Daniel, este cel care a adus Matherly Press  pe culmile succesului, iar acum, la vârsta a treia, se pregătește să le predea ștafeta fiicei și ginerelui său, un editor ambițios și competent. Atunci când se lasă cucerită...

Descriere Invidia

Maris Matherly-Reed face parte dintr-o lungă dinastie de editori newyorkezi. Tatăl ei, Daniel, este cel care a adus Matherly Press  pe culmile succesului, iar acum, la vârsta a treia, se pregătește să le predea ștafeta fiicei și ginerelui său, un editor ambițios și competent.

Atunci când se lasă cucerită de prologul unui roman trimis la redacție de un autor anonim, Maris nu știe că viața ei, aparent perfectă, urmează să se prăbușească asemenea unui castel din cărți de joc. Insistă să-l caute pe scriitorul misterios, neavând habar că astfel nu face decât să respecte pas cu pas scenariul unui complot diabolic.

Pe măsură ce citește noi capitole din roman, constată că ficțiunea literară și viața ei personală se întrepătrund. Cine este cu adevărat Parker Evans, autorul retras pe o insulă paradiziacă din Georgia? Cine este cu adevărat Noah Reed, fermecătorul ei soț? Obiceiul ei de a se îndrăgosti de eroii cărților care o fascinează nu a ajutat-o în trecut, iar acum  îi este mai dificil ca oricând să aleagă între relația cerebrală din metropolă și pasiunea dezlănțuită pe care o cunoaște pe plantația de bumbac din Sud.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Dec 2015
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
464
ISBN:
978-606-33-0253-4
Colectie
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate