- 40%

- 40%

O ispită irezistibilă

Autor: Sandra Brown
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
O ispită irezistibilă


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

Încă din copilărie, Sage Tyler a trăit în umbra fraților ei mai mari, Chase și Lucky. Chiar și după ce-și obține diploma de licență în domeniul afacerilor, celor doi nici nu le trece prin gând să o implice în compania familiei, considerând că singura carieră potrivită pentru sora lor...

Încă din copilărie, Sage Tyler a trăit în umbra fraților ei mai mari, Chase și Lucky. Chiar și după ce-și obține diploma de licență în domeniul afacerilor, celor doi nici nu le trece prin gând să o implice în compania familiei, considerând că singura carieră potrivită pentru sora lor mai mică este cea de soție a viitorului dermatolog de succes Travis Belcher. Dar când acesta rupe logodna chiar înaintea Crăciunului, Sage se vede nevoită să revină acasă.
Mândră și încăpățânată, tânăra își propune să ascundă vestea despărțirii, dar planurile îi sunt date peste cap de noul angajat al familiei, Harlan Boyd, un străin arogant, dar extrem de atrăgător, care a auzit fiecare cuvânt rostit în timpul umilitoarei despărțiri... și i-a plăcut! Deși Harlan reprezintă tot ceea ce ea disprețuiește la un bărbat, Sage nu rezistă ispitei de a se arunca în brațele lui. Cei doi fac tot posibilul să se lupte cu atracția irezistibilă dintre ei, în timp ce viețile li se complică din ce în ce mai mult.

Răsturnări de situație, personaje complexe... Sandra Brown ne cucerește cu fiecare roman.“ - Publishers Weekly

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare. În anul 2007 a fost premiată de Romance Writers of America, iar în 2008 a fost numită „maestru al suspansului“ de către International Thriller Writers Association.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Apr 2014
Numar pagini:
attribute_icon
252
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-710-8

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  28 apr. 2014
Autor(i)  :  Sandra Brown
Numar pagini  :  252
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-686-710-8