lipsă stoc

- 55%

Schimb de destine

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

Gillian și Melina Lloyd sunt gemene identice, într-atât încât pot face schimb de roluri fără ca nimeni, nici cele mai apropiate persoane, să sesizeze acest lucru. Amândouă și-au creat cariere de succes în domeniile alese și sunt necăsătorite. Și totuși, într-o privință sunt total opuse: deși au aceleași impulsuri, Melina e cea care se lasă purtată de ele, pe când Gillian le trece prin filtrul firii ei mult mai precaute.

Primul astronaut cu origini amerindiene și erou național, Christopher Hart, cunoscut tuturor ca Șeful, e invitat în Dallas să primească un premiu și, astfel, are nevoie de o escortă de presă – Melina Lloyd. Sau… ea să fie? Viața lui Hart ajunge să se împletească cu cea a gemenelor, căci o rocadă aparent nevinovată ajunge să aibă urmări tragice și marchează începutul unei aventuri justițiare care îi poartă în munții din New Mexico.

În paralel cu haosul creat și cu conspirația de talie mondială descoperită, două inimi se întâlnesc, se caută și se regăsesc în jocul oglinzilor creat de acea farsă inițială – dar cu cine pornește Hart în căutarea adevărului… cu Melina sau cu Gillian? E oare posibil ca două femei să îl fascineze și să îl atragă în aceeași măsură? Într-un final, adevărul se arată, însă oare va reuși să ducă și la anularea răului făcut?

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 28 mar. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Sandra Brown
Traducator(i) : Andreea Seler
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 512
ISBN : 978-606-33-8792-0